top of page

Ons Creatief Verhaal

Over Ons

Bobaperie werd eindelijk gelanceerd december 2023.

Onze wereld is gevuld met betoverende kleuren, met de hand getekende bloemen en betoverende personages. Ons doel?  Kwalitatief inpakpapier creëren dat schoonheid toevoegt aan elk geschenkmoment.

15.jpg

Onze Stijl

Illustraties  met een variërend  kleurenpalet vormen het hart van BoBaperie. De liefde voor het illustreren van prachtige motieven groeide uit tot het idee om een merk te starten met een unieke uitstraling. 

Onze Visie

Hoewel we starten als een 'Wrapping Paper Company', hebben we toch nog grote plannen voor

de komende jaren: linten, washi tape, stickers, gift tags, .... We hopen alleszins dat je ons blijft volgen terwijl we ideeën bedenken om jouw cadeautjes

nog magischer te maken.

16.jpg
Delightfull Wrappings

Onze Missie

Onze missie bij Bobaperie is simpel: prachtig inpakpapier dat magie toevoegt aan elk geschenk. Maar we gaan verder. We streven naar ecologische verpakkingen zonder plastic verpakkingen, zodat we bijdragen aan een duurzame wereld. Samen vieren we de schoonheid van het geven en delen we betoverende momenten.

Onze Producten

Als bedrijf houden we rekening met elk detail van onze producten. Sommigen zouden zelfs zeggen dat we geobsedeerd zijn (die perfecte tint rood is belangrijk!). Het is onze passie en doel om kwaliteitsproducten te produceren die we zelf gebruiken en die uw verwachtingen overtreffen.

5.jpg

De start van iets bijzonders ...

We zijn dit merk begonnen omdat we allebei gepassioneerd en ook creatief bezig zijn.  Dit is wat ons het gelukkigst maakt. Wat ons het meest voldiening zal geven, is het horen hoeveel vreugde onze verpakkingen zullen brengen bij mensen.

Geschenken geven is voor ons een manier om liefde en vreugde te verspreiden en betekenisvolle momenten te creëren.

Meer                       ?

VOLG ONS OP FACEBOOK 

VOLG ONS OP PINTEREST 

bottom of page